رسپی سالاد بروکلی و گل کلم :
مواد لازم:
- 1- گل کلم، یک بوته (خرد شده)
- 2- بروکلی، یک بوته (خرد شده)
- 3- بیکن پخته شده، 220 گرم
- 4- پنیر چدار رنده شده، 1 پیمانه
- 5- سس مایونز، 1 پیمانه
- 6- خامه ترش، 1 پیمانه
- 7- شکر، ½ پیمانه
- 8- نمک، ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه سالاد بروکلی و گل کلم :
بروکلی، گل کلم، بیکن و پنیر چدار را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، سس مایونز، خامه ترش، شکر و نمک را مخلوط کنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. مخلوط سس مایونز را روی مخلوط بروکلی بریزید و کاملا با یکدیگر مخلوط کنید. می توانید بلافاصله سرو کنید یا تا زمان سرو در جای خنک نگه دارید.
نکته:
برای پختن بیکن آن را در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید و به مدت 20 دقیقه در فر 180 درجه بپزید.
نکته:
اگر طعم شیرین این سالاد را دوست نداشتید می توانید شکر دستور را حذف کنید.