دستور پخت ران مرغ بریان :
مواد لازم :
- ران مرغ، 10 عدد
- مواد لازم سس:
- سیر، 4 حبه
- آویشن، 1 قاشق چایخوری
- پرک فلفل، 1 قاشق مرباخوری
- پودر فلفل قرمز، یک و نیم قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه، 1 قاشق چایخوری
- نمک، به میزان دلخواه
- ماست، 2 قاشق سوپخوری
- سس مایونز، 2 قاشق سوپخوری
- روغن زیتون یا روغن مایع، 4 قاشق سوپخوری
طرز تهیه ران مرغ بریان:
ران مرغها را بشوئید و آب آنها را خوب بگیرید. و روی رانها را با چاقو چند برش بزنید. برای آماده کردن سس، سیر رنده شده، ماست، مایونز، روغن زیتون، فلفل پرک، فلفل سیاه، پودر فلفل، آویشن و نمک را باهم مخلوط کنید و روی ران ها بریزید. اگر وقت داشتید حداقل یک ساعت رانها را در یخچال قرار دهید، من 3 تا 4 ساعت گذاشتم، یا حتی میتوانید یک شب بگذارید بماند. اگر هم وقت ندارید بلافاصله در سینی فر بچینید و در فر از پیش گرم شده در دمای 235 درجه تا حدی که سرخ و طلایی شدن بپزید و گرم سرو کنید.