• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ران مرغ بریان در فر – طرز تهیه و دستور پخت غذای خوشمزه و آسان

    ران مرغ بریان

    دستور پخت ران مرغ بریان :

    مواد لازم :

    • ران مرغ، 10 عدد
    • مواد لازم سس:
    • سیر، 4 حبه
    • آویشن، 1 قاشق چایخوری
    • پرک فلفل، 1 قاشق مرباخوری
    • پودر فلفل قرمز، یک و نیم قاشق مرباخوری
    • فلفل سیاه، 1 قاشق چایخوری
    • نمک، به میزان دلخواه
    • ماست، 2 قاشق سوپخوری
    • سس مایونز، 2 قاشق سوپخوری
    • روغن زیتون یا روغن مایع، 4 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه ران مرغ بریان:

    ران مرغ‌ها را بشوئید و آب آنها را خوب بگیرید. و روی رانها را با چاقو چند برش بزنید. برای آماده کردن سس، سیر رنده شده، ماست، مایونز، روغن زیتون، فلفل پرک، فلفل سیاه، پودر فلفل، آویشن و نمک را باهم مخلوط کنید و روی ران ها بریزید. اگر وقت داشتید حداقل یک ساعت رانها را در یخچال قرار دهید، من 3 تا 4 ساعت گذاشتم، یا حتی می‌توانید یک شب بگذارید بماند. اگر هم وقت ندارید بلافاصله در سینی فر بچینید و در فر از پیش گرم شده در دمای 235 درجه تا حدی که سرخ و طلایی شدن بپزید و گرم سرو کنید.

    ران مرغ بریان

    About The Author