رسپی دسر خاکی اورئو :
دسر خاکی یا دسر گلدانی بیشتر یک شیوه تزیین دسر به شکل گلدان هست که برای میهمانی و بخصوص جشن تولد بچهها جالبه. شما برای درست کردن دسر به این شکل، گزینههای مختلفی دارید. به طور مثال برای کرم دسر از انواع پودینگ یا کرمهای شکلاتی یا موس شکلاتی استفاده کنید و یا برای رویه دسر انواع بیسکوئیت های شکلاتی خرد شده یا از پودر کیک شکلاتی استفاده کنید. در ادامه آموزش یک نوع آسون را داریم.
مواد لازم :
- بیسکوئیت کرم دار شکلاتی (اورئو)
- پودینگ شکلاتی آماده، یک بسته
- برگ نعنا
- اسانس نعنافلفلی
طرز تهیه دسر خاکی اورئو :
ابتدا پودینگ شکلات را طبق دستورالعمل روی بسته (پودینگ ها معمولی با 300 میلی لیتر شیر مخلوط شده و روی حرارت آماده میشود) آماده کنید و برای طعم نعنایی آن اسانس نعنافلفلی بهش اضافه کنید. پودینگ را داخل 6 کاسهی کوچک شکل گلدان شفاف تقسیم کنید. بیسکوئیت های شکلاتی را داخل یک کیسه یا غذاساز درشت خرد کنید و روی لایه پودینگی بریزید و یک شاخه نعنا داخل آنها فرو کنید و یا با پاستیل های کرمی تزیین کنید.