رسپی ترافل بادام خانگی :
مواد مورد نیاز :
- 1- شیر عسلی (تغلیظ شده)، یک قوطی(400 گرم)
- 2- پودر نارگیل درشت (پرک نارگیل)، 4 پیمانه
- 3- پودر شکر، ¾ پیمانه
- 4- بادام خرد شده، 225 گرم
- 5- اسانس وانیل، 2 ق چ
- 6- شکلاتی چیپسی تلخ، 450 گرم
- 7- شکلات سفید، 110 گرم
-
طرز تهیه ترافل بادام خانگی:
1- شیر تغلیظ شده، نارگیل، وانیل، پودر شکر، وانیل و بادام را با یکدیگر ترکیب کنید تا مخلوط نرمی بدست آید.
2- از مخلوط توپهای به اندازه 2/5 سانتیمتری درست کنید.
3- توپهای نارگیلی را به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شوند.
4- در یک کاسه شکلات تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید.
5- توپهای نارگیلی را از یخچال خارج کرده و به شکلات ذوب کرده کاملا آغشته کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید.
6- ترافل ها را به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا شکلاتشان سفت شود.
7- شکلات سفید را نیز به روش بن ماری ذوب کنید
8- از شکلات سفید ذوب شده روی ترافل ها بریزید و تزیین کنید.
9- به مدت 1 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا ترافل ها سفت شوند.