رسپی اسلایس شکلاتی تافی :
مواد لازم:
- کره نرم شده، 1 پیمانه
- شکر قهوهای، 1 پیمانه
- زرده تخممرغ، 1 عدد
- آرد، 1 پیمانه
- وانیل شکری، 2 قاشق چایخوری ( یا وانیل خالص یک چهارم قاشق چایخوری)
- شکلات چیپسی شیری، 350 گرم
- خرده های شکلات تافی، ½ پیمانه
طرز تهیه اسلایس شکلاتی تافی:
فر را روی 165 درجه سانتیگراد روشن کنید. کره، شکر قهوهای، زردهی تخم مرغ را داخل کاسه همزن ریخته و تا زمانی که نرم و کرمی شود، هم بزنید. آرد و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و خوب ترکیب کنید. کف یک قالب 20 در 30 سانتی متر را چرب کنید و این مواد را کف قالب پرس کنید. سینی را داخل فر بگذارید و به مدت 20 تا 25 دقیقه تا زمانیکه لبه های شیرینی طلایی شود، بپزید.
سینی را از فر خارج کرده بلافاصله چیپس شکلات را روی شیرینی بریزید و کنار بگذارید به مدت 5 تا 7 دقیقه بماند (یا می توانید برای 2 تا 3 دقیقه دیگر داخل فر برگردانید) تا زمانیکه شکلات نرم و براق شود. سپس به آرامی شکلات نرم شده را روی همه جای شیرینی پخش کنید. تکه های تافی را روی لایه شکلاتی بپاشید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود و شکلات خودش را بگیرد. سپس برش دهید و سرو کنید.
نکته: به جای تکه های تافی می توانید از گردو و یا از مخلوط گردو و تافی استفاده کنید.
نکته: میتونید شکلات را از قبل ذوب کنید، و اون را بعد از اینکه شیرینی از فر درآوردین به جای شکلات چیپسی روش یک لایه بکشید.