دستور پخت فست فود فیش اند چیپس کلاسیک :
دستور خانم شیرازیان عزیز که من با پودر پانکو درستش کردم
مواد لازم:
- سیب زمینی ۴۵۰ گرم
- روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
- فیله ماهی ( تیلاپیا یا ماهی مورد نظر ، ورقه ای برش زده شده ) ۴ قطعه ی ۱۷۵ گرمی
- آرد سفید گندم ۷۵ گرم
- زرده ی تخم مرغ ۱ عدد
- روغن مایع ۲ قاشق چایخوری
- آب یخ ۱۷۵ میلی لیتر
- نمک یک پنسه
- پودر پانکو (سوخاری درشت)
طرز تهیه فیش اند چیپس خونگی:
سیب زمینی پوست کنده را به ورقه های ۵ میلی و سپس به سایز ۵ میلی انگشتی برش زده بشوئید و خشک کنید.
روغن را در ظرف مناسبی بریزید . گرم کنید تا به حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد ( داغ ) . سپس سیب زمینی های فوق را داخل سبد مخصوص سرخ کردن بریزید . سبد را برای ۳ دقیقه داخل روغن داغ شده قرار دهید . بعد از مدت زمان مذکور سبد را از روغن خارج کنید.
آرد و یک پنسه نمک را در کاسه ای الک کنید، مخلوطی از زرده، روغن و کمی از آب یخ را اضافه و هم بزنید و سپس بتدریج باقیمانده ی آب را افزوده هم بزنید تا مایه ای نرم و یکدست حاصل شود، روی آنرا بپوشانید و کمی استراحت دهید تا به اصطلاح جا افتاده و آمادهی پوشش شود .
مجددا” ظرف حاوی روغن را داغ کنید . دوباره سبد سیب زمینی را داخل روغن داغ قرار دهید . برای ۵ دقیقه ی دیگر سیب زمینی را سرخ کنید تا طلایی رنگ و سپس خارج ، رویش نمک بپاشید و گرم نگهدارید.
روغن را بصورت شناور داغ کنید و ابتدا ورقه های ماهی را داخل مایه ی پوششی فرو برده و سپس به پودر پانکو آغشته کرده و داخل روغن و برای ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود و بعد خارج کنید .
سرو : سیب زمینی ها را داخل بشقاب سرو و ماهی کریسپی را روی آن و همراه با لیموترش سرو کنید .
نکات:
فیش & چیپس فست فود انگلیسی است که از ماهی بدون پوست و استخوان ( فیله های برش زده شده) که بصورت کریسپی آماده می شوند و همراه با سیب زمینی سرخ شده سرو می شود.