رسپی پاستای بیکن و جوجه:
مواد لازم برای 4 نفر:
- روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری
- سینه یا فیله مرغ، 450 گرم
- پاپریکا، 1 قاشق چایخوری
- ادویه ایتالیایی، 1 قاشق چایخوری (ترکیب آویشن، اورگانو، ریحان)
- گوجه فرنگی متوسط، 5 عدد (به صورت مکعب های بزرگ برش خرده)
- اسفناج پخته، 1 پیمانه
- سیر، 5 حبه پوره شده
- فلفل قرمز خشک خرد شده، ¼ قاشق چایخوری
- بیکن، 6 ورق نواری (پخته، چربی گیری شده و خرد شده)
- مخلوط 50 درصد شیر و خامه، 1 و 1/3 پیمانه
- پنیر پارمسان رنده شده، 1 و 1/3 پیمانه
- پاستای پنه، 300 گرم
- پنیر پارمسان، ½ پیمانه برای سرو
طرز تهیه پاستای بیکن و جوجه:
1- داخل یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون را بریزید و بگذارید داغ شود. سینه مرغ را اضافه کنید و برای 1 دقیقه یکطرف آن را کنید، طی زمان سرخ شدن طرف دیگر آن پاپریکا و ادویه ایتالیایی بپاشید. سینه مرغ را برگردانید و طرف دیگر را نیز برای 1 دقیقه با حرارت بالا سرخ کنید. حرارت را ملایم کنید و سینه مرغ را دوباره برای چند دقیقه زیر و رو کنید تا هیچ قرمزی وسط سینه مرغ نماند. مرغ را از روی حرارت بردارید و گرم نگه دارید.
2- در همان ماهیتابه (اما بدون مرغ)، گوجه فرنگی خرد شده، اسفناج، سیر، فلفل قرمز خشک خرد شده، یک سوم از سینه مرغ خرد شده (برش داده شده به نوارهای باریک)، و نیمی از بیکن (پخته و چربی گرفته شده) را بریزید و با هم مخلوط کنید.
3- خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید .اجازه دهید تا خامه جوش بیاید. پس از جوش آمدن خامه، پنیر پارمسان را اضافه کنید . شعله را کم کنید تا ریزجوش بزند . مرتبا هم بزنید تا زمانیکه پنیر کاملا ذوب شده و سس کرمی و غلیظ شود. تقریبا 1 دقیقه یا نهایتا 2 دقیقه طول می کشد. بلافاصله از روی حرارت بردارید و اگر لازم بود نمک و فلفل سس را اندازه کنید.
4- همزمان با درست کردن سس، آب را بگذارید بجوشد و پاستا را اضافه کرده بپزید و آبکش کنید و روی آن آب سرد بگیرید.
5- پاستا را به ماهیتابه سس اضافه کنید . باقیمانده بیکن (پخته و چربی گیری شده) را اضافه کنید . اگر لازم نمک اضافه کنید.
دو سوم باقیمانده سینه مرغ را برش های نواری نازک بزنید و زمان سرو پاستا را با نوارهای سینه مرغ برش خرده و پنیر پارمسان تزیین کنید.
برای درست کردن 1 پیمانه مخلوط 50 درصد خامه و شیر: ½ پیمانه شیر با ½ پیمانه خامه پرچرب مخلوط می شود.