• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دسر شکلاتی لیوانی : طرز تهیه دسر و شیرینی کافی شاپی در خانه

    دسر شکلاتی لیوانی

    رسپی دسر شکلاتی لیوانی :

    مواد لازم:

    برای لایه پایه:

    • یک مقدار کیک کاکائو خرد شده
    • و یا 1 بسته بیسکوئیت پتی بور کاکائویی (پودر کنید و با نصف استکان شیر مخلوط کنید)

    لایه کرمی:

    • شیر، 2/5 لیوان شیر
    • سمولینا، 3/5 قاشق غذاخوری
    • شکر، 2 قاشق غذاخوری
    • وانیل شکری، 1 پاکت (5 گرمی یا وانیل خالص نوک قاشق چایخوری)
    • شکلات سفید 1 بسته (80 گرم، می توانید شکلات سفید نریزید اما توصیه می‌کنم اضافه کنید)
    • پودر نارگیل، 3 قاشق غذاخوری

    برای لایه رویه :

    • خامه مایع (یا خامه صبحانه)، 1 بسته 200 میلی لیتر
    • شکلات تلخ، 2 بسته (160 گرم)

    طرز تهیه دسر شکلاتی لیوانی :

    ابتدا کیک شکلاتی را پودر کنید و کف لیوان ها تقسیم کنید. روی کیک ها را با انتهای یک استکان خوب ته لیوان ها فشرده کنید که با ریختن محلبی خرده کیک ها بالا نیایند. برای درست کردن لایه‌ ی کرمی، شیر، شکر، سمولینا و وانیل را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید.

    به طور مداوم هم بزنید تا پخته و غلیظ شود، پس از پختن شکلات سفید و سپس پودر نارگیل را اضافه کرده و هم بزنید و مخلوط کنید. پس از اینکه کمی ولرم شد (پس از اینکه حرارت را خاموش کردید شما می توانید به آرامی چند بار کرم را هم بزنید تا در حین خنک شدن رویه نبندد) از کرم به ارتفاع یکی و دو بند انگشت رویه لایه کیکی داخل لیوان ها تقسیم کنید.


    برای لایه شکلاتی خامه را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی اجاق بگذارید و گرم کنید، قبل از جوشیدن آن را از روی حرارت بردارید و شکلاتهای خرد شده را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا همزمان هم شکلات ذوب شده و هم سس خنک شود. سپس روی لایه کرمی لیوان ها بریزید. همان زمان می توانید سرو کنید اما اگر 1 تا 2 ساعت در یخچال بماند خوشمزه‌تر می‌شود. امیدوارم خوشتون بیاد، نوش جان

    دسر شکلاتی لیوانی

    About The Author