رسپی پارافه توت فرنگی با پسته :
پارافه به فرانسوی: (parfait) نوعی دسرِ سرد است. پغفه در اصل یک واژهٔ فرانسوی به معنی « کامل» است که از سال ۱۸۹۴ به نوعی دسرِ سرد اطلاق شد.
این دسر در فرانسه با خامه و تخممرغ و شیرهٔ شکر ساخته شده و در آمریکا از لایههایی چون خامه، بستنی، ژله، گرانولا، آجیلها، ماست، شربت، و میوهٔ تازه تشکیل شدهاست. با این حال، پارفهای که این روزها مرسوم است، تا این حد سنگین و پُر و پیمان نیست.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- توت فرنگی برش خرده، 450 گرم
- آب سه عدد پرتغال
- خامه قنادی، 1 پیمانه (در ایران خامه قنادی ها شیرین هستند، پس شکر را با کنترل اضافه کنید)
- پودر شکر، ½ پیمانه
- پنیر ریکوتا، 1 پیمانه
- پسته ریز خرد شده، ½ پیمانه
- بیسکوئیت یا کوکی ریز خرد شده، 200 گرم
طرز تهیه دسر پارافه توت فرنگی با پسته :
توت فرنگی ها را برش بزنید، پرتغال ها را نصف کنید و آب آنها را روی توت فرنگی ها بریزید. توت فرنگی ها را داخل یکی ظرف شیشه ای بریزید و به مدت 2 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید، اگر امکان داره هر یک ساعت توت فرنگی را داخل ظرف کمی زیر رو رو کنید
خامه و شکر را داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا فرم بگیرد. پنیر ریکوتا را داخل یک کاسه بزرگ بریزید یک دوم از خامه را اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس بقیه خامه را اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید.
بیسکوئیت های خرد شده را انتهای لیوانهای سرو دسر تقسیم کنید. یک لایه از توت فرنگی ها بریزید سپس یک لایه نازک پسته بریزید.
لایه کرم کانلی (مخلوط خامه و پنیر) را بریزید و لایه ها را برای بار دوم تکرار کنید. آخرین لایه پسته خرد شده بریزید و با توت فرنگی تزیین کنید.
دسر را به مدت 1 ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید.