• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه چای بادرنجبویه + نکات کلیدی

    طرز تهیه چای بادرنجبویه

    بادرنجبویه گیاهی از خانواده نعناع Lamiaceae است و منشا آن اروپاست. نام علمی آن “Melissa officinalis” است. برگ های این گیاه دارای رایحه ملایم لیمو است که به طور گسترده برای درمان اضطراب، مشکلات گوارشی و سایر اختلالات سلامتی استفاده می شود. این چای را می توان از برگ های آن به تنهایی یا با ترکیبی از گیاهان دیگر مانند جو دوسر، گل رز، اسطوخودوس و پوست پرتقال تهیه کرد تا حداکثر فواید و طعم آن را به دست آورد. این چای را می توان تا 4 بار در روز مصرف کرد.

    چای بادرنجبویه را در لیوان بریزید و میل کنید! همچنین، آن را در فلاسک خود ذخیره کنید، تا زمانی که دوست داشتید، بتوانید یک فنجان بخورید.

    فواید سلامتی

    چای بادرنجبویه برای درمان بسیاری از بیماری ها شناخته شده است و به عنوان گیاهی که از سلامتی حمایت می کند شهرت جهانی دارد. این نه تنها بی خوابی، مشکل خواب کمتر از آنچه بدن برای سالم ماندن نیاز دارد را درمان می کند، بلکه به کاهش علائم بیماری آلزایمر نیز معروف است. این به این دلیل است که وقتی از برگ ها برای تهیه چای استفاده می شود، به عنوان یک مسکن برای نوشیدنی های آن عمل می کند و عملکرد ذهنی را بیشتر بهبود می بخشد.

    مواد مورد نیاز

    • 2 قاشق غذاخوری بادرنجبویه خشک

    برای سلیقه:

    • 1 قاشق غذاخوری نی جو دو سر خشک
    • 2 قاشق غذاخوری گل رز بدون دانه خشک شده
    • 1 1/2 قاشق غذاخوری پوست پرتقال خشک
    • 1/2 قاشق چایخوری اسطوخودوس خشک

    طرز تهیه چای بادرنجبویه

    برای تهیه 1 فنجان چای بادرنجبویه

    • یک قابلمه بردارید و 1 لیوان آب در آن بریزید.
    • آب را به جوش بیاورید و 1 قاشق غذاخوری گرد از مخلوط چای آماده شده فوق را اضافه کنید.
    • در قابلمه را بپوشانید و بگذارید حدود 15 تا 20 دقیقه بجوشد
    • سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و مخلوط را صاف کنید و آنچه در صافی باقی مانده است دور بریزید
    • آن را در فنجان بریزید و در صورت تمایل با شکر، عسل یا شیرین کننده شیرین کنید.

    چیزهای بی اهمیت

    • نام علمی Melissa در زبان یونانی به معنای زنبور عسل است که اشاره دارد زنبورهای عسل به سمت برگ های بادرنجبویه جذب می شوند.
    • روغن یا عصاره بادرنجبویه برای اهداف طعم دهنده در غذاها و نوشیدنی های مختلف استفاده می شود.

    در سال های اولیه، بادرنجبویه توسط زنبورداران در اطراف کندوها کاشته می شد و برای تمیز کردن کندوها با روغن بادرنجبویه استفاده می شد.

    طرز تهیه چای بادرنجبویه

    طرز تهیه چای بادرنجبویه

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.vaya.in
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author