رسپی سالاد پاستا یونانی در ۲۰ دقیقه :
مواد لازم :
- پاستای پروانه، 450 گرم
- خیار، 1 عدد
- گوجه گیلاسی، 2 پیمانه
- کاهو، 2 پیمانه (در حدود 8 برگ خرد شده)
- جعفری تازه، ¾ پیمانه
- زیتون کالاماتا، ½ پیمانه نیمه شده (یا زیتون سیاه)
- پیاز قرمز، ½ پیمانه نازک اسلایس شده
- پنیر فتا خرد شده، 230 گرم
- سیر، 2 پوره شده
- روغن زیتون، 1/3 پیمانه
- سرکه قرمز، 3 قاشق غذاخوری
- شکر دانه ریز، 2 قاشق غذاخوری
- نمک، ½ قاشق چایخوری (بیشتر اگر نیاز بود)
- پودر فلفل سیاه، ½ قاشق چایخوری (بیشتر اگر نیاز بود)
- سس تازاتزیکی (tzatziki)، ½ پیمانه (شبیه سس خیار و سیر که آماده میفروشند) در پستهای بعدی دستورش را پست میکنم
طرز تهیه سالاد پاستا یونانی :
داخل یک قابلمه آب را جوش بیاورید و پاستا را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.
تا زمانیکه آب جوش بیاید سبزیجات و سس سالاد را آماده کنید. خیار را از طول نصف کنید و اگر دوست داشتید، دانه های آن را خارج کنید و به صورت هلال برش بزنید. گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید. کاهوها را خرد کنید. جفری را ریز خرد کنید.
زیتون را حلقه ای خرد کنید. پیازها را نازک برش بزنید و همه را کنار بگذارید. داخل یک کاسه کوچک سیر پوره شده، روغن زیتون، سرکه، شکر، نمک و فلفل را بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. سس تازاتزیکی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سس را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
وقتی که پاستا پخت آن را آبکش کنید و به مدت 1 دقیقه زیر آب سرد بگیرید. پاستا را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و سس را اضافه کنید و مخلوط کنید تا پاستاها کاملا با سس پوشش داده شوند.
خیارهای خرد شده، گوجه فرنگی، کاهو، جعفری، زیتون، پیاز و پنیر فتا را روی پاستاها بریزید و مخلوط کنید.
می توانید روی سالاد را بپوشانید و تا 3 روز در یخچال قابل نگهداری است.