رسپی دیپ تن ماهی :
مواد لازم:
- تن ماهی 110 گرمی، 2 عدد
- پنیر خامه ای، 180 گرم (اگر پنیر خامه ای دوست ندارید می توانید از سس مایونز، خامه ترش یا ترکیب آنها استفاده کنید)
- پیازچه، 2 ساقه
- نصف لیمو
- سس خردل، 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه دیپ تن ماهی:
پیازچه ها را ریز خرد کنید و به کاسه ای که تن ماهی، پنیر خامه ای، خردل و ادویه ها را ریخته اید، بریزید. آب لیمو را بگیرید و اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. دیپ را سرد سرو کنید