طرز تهیه سس بشامل:
سس بشامل یا سس سفید، یک سس فرانسوی و یکی از سس های پایه ای است که معمولا در تهیه لازانیا، انواع ماکارونی، مک اند چیز یا پیتزا و خیلی غذاهای دیگر کاربرد فراوان دارد.
من خودم به همین روش درست میکنم، خیلی عالی میشه
مواد لازم:
- کره، 4 قاشق غذاخوری
- آرد، 4 قاشق غذاخوری
- شیر پر چرب، 750 میلی لیتر (داغ)
- 2 عدد برگ بو
- 3 تا 4 عدد دانه فلفل سیاه نکوبیده
- نمک برای چاشنی
- پودر فلفل تازه آسیاب شده، ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه سس بشامل:
1- شیر را داخل قابلمه ای داغ کنید.
2- برگ بو و دانه های فلفل را به شیر اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
3- برگ بو و دانه های فلفل را خارج کنید.
4- کره را داخل ظرفی دیگر داغ کنید.
5- آرد را به کره ذوب شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
6- مخلوط آرد و کره را بیش از حد نپزید.
7- به طور مداوم هم بزنید.
8- شیر داغ را کم کم اضافه کنید و با ویسک هم بزنید.
9- نمک و فلفل را اضافه کنید و سس را با حرارت پایین بپزید تا غلیظ شود در حدی که پشت قاشق به صورت یک لایه بماند.
10- سس را از روی حرارت بردارید و روی آن سلفون بکشید تا رویه نبندد و خنک شود.
11- این سس در ظرف دربسته حداکثر تا 5 روز قابل نگهداری است.