• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سس سالاد سزار : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

    سس سالاد سزار

    رسپی سس سالاد سزار :

    رسپی اصلیش کمی سخته و موادش خوب پیدا نمیشه، امروز براتون یک ورزن آسون تر و ساده‌تر براتون آوردم، ببینید و لذت ببرید.

    مواد لازم:

    • مواد لازم برای حدود یک پیمانه سس:
    • پنیر پارمسان رنده شده ¼ پیمانه
    • سس مایونز، ¾ پیمانه
    • خامه ترش یا ماست یونانی، 2 قاشق عذاخوری
    • آبلیمو، 1 قاشق چایخوری
    • سس وستشیر، 1 قاشق چایخوری
    • سس خردل، ½ قاشق چایخوری
    • سیر پوره شده، 1 حبه درشت
    • نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه سس سالاد سزار :

    همه مواد را داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی خوب مخلولط کنید تا اسموتی و نرم شود. می توانید بلافاصله سرو کنید یا خنک کنید سپس سرو کنید.
    این سس داخل یخچال برای چند روز قابل نگهداری است. لازم به ذکر است که می توانید بسته به ذائقه خودتان مواد سالاد را کم و زیاد کنید.


    من قبلا در سس سالاد سزار از خمیر ماهی آنچوی استفاده میکردم اما مزه سس وستشیر را ترجیح میدهم. ماهی آنچوی معمولا سخت پیدا میشود و می توان از آن صرفنظر کرد. پنیر پارمسان را هم گاهی اوقات می توانید حذف کنید اما با وجود آن، مزه سس بسیار عالی می شود.

    سس سالاد سزار

    About The Author