دستور تهیه سس قارچ:
این سس برای سرو در کنار استیک، جوجه، میتلف گوشت و سایر غذاهای گوشتی بسیار عالی است.
مواد لازم :
- کره، 4 قاشق غذاخوری
- پیاز کوچک، 1 عدد
- سیر، 3 حبه
- قارچ، 450 گرم
- آرد، ¼ پبمانه
- استاک گوشت (آب گوشت)، 2 پیمانه
- آویشن خشک، ½ قاشق چایخوری
- پودر سیر، 1 قاشق چایخوری
- نمک
- فلفل سیاه تازه کوبیده
دستور تهیه سس قارچ:
1- پیاز را نگینی خرد کنید، قارچ را ورقهای کنید و سیر را پوست بکنید و کنار بگذارید.
2- یک ماهیتابه، ترجیحا کف آن ضخیم باشد، روی حرارت متوسط گرم کنید و کره را داخل آن بریزید.
3- وقتی کره ذوب شد، پیاز را اضافه کنید و سرخ کنید تا زمانیکه شروع به قهوه ای شدن کند.
4- سیر را له کنید و اضافه کنید سرخ کنید تا بوی سیر بلند شود
5-قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید و یکبار هم بزنید
6- آرد را به یکباره روی قارچ ها بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد به آرد آغشته شوند.
7- استاک گوشت را کم کم اضافه کنید و همزمان به آرامی هم بزنید. هم زدن را ادامه دهید تا آرد مخلوط شده و سس اسموتی و غلیظ شود.
8- ادویه ها را اضافه کرده و اجازه دهیده سس جوشیده و غلیظ شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.