• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور تهیه سس قارچ : رسپی و دستور پخت به روش آسان در خانه

    دستور تهیه سس قارچ

    دستور تهیه سس قارچ:

    این سس برای سرو در کنار استیک، جوجه، میتلف گوشت و سایر غذاهای گوشتی بسیار عالی است.

    مواد لازم :

    • کره، 4 قاشق غذاخوری
    • پیاز کوچک، 1 عدد
    • سیر، 3 حبه
    • قارچ، 450 گرم
    • آرد، ¼ پبمانه
    • استاک گوشت (آب گوشت)، 2 پیمانه
    • آویشن خشک، ½ قاشق چایخوری
    • پودر سیر، 1 قاشق چایخوری
    • نمک
    • فلفل سیاه تازه کوبیده

    دستور تهیه سس قارچ:

    1- پیاز را نگینی خرد کنید، قارچ را ورقه‌ای کنید و سیر را پوست بکنید و کنار بگذارید.
    2- یک ماهیتابه، ترجیحا کف آن ضخیم باشد، روی حرارت متوسط گرم کنید و کره را داخل آن بریزید.
    3- وقتی کره ذوب شد، پیاز را اضافه کنید و سرخ کنید تا زمانیکه شروع به قهوه ای شدن کند.


    4- سیر را له کنید و اضافه کنید سرخ کنید تا بوی سیر بلند شود
    5-قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید و یکبار هم بزنید
    6- آرد را به یکباره روی قارچ ها بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد به آرد آغشته شوند.


    7- استاک گوشت را کم کم اضافه کنید و همزمان به آرامی هم بزنید. هم زدن را ادامه دهید تا آرد مخلوط شده و سس اسموتی و غلیظ شود.
    8- ادویه ها را اضافه کرده و اجازه دهیده سس جوشیده و غلیظ شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

    طرز تهیه سس قارچ

    About The Author