رسپی دسر ژله پنیر خامه ای و نوتلا :
طرز تهیه ژله پنیر خامه ای و نوتلا :
مواد لازم ژله پنیر خامه ای :
- آب، 1 پیمانه
- پودر ژلاتین، 2 قاشق غذاخوری
- شیرعسلی (شیر تغلیظ شده)، 1 قوطی (400 گرمی)
- پنیرخامهای فیلادلفیا، 1 بسته (230 گرم) (از پنیر ماسکارپونه نیز می توانید استفاده کنید)
- آب 2 عدد لیمو
مواد لازم ژله نوتلا :
- شیر، 2 پیمانه
- نوتلا، 1 پیمانه
- شکر، ¼ پیمانه
- آب، 1 پیمانه
- پودر ژلاتین، 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ژله پنیر:
پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید و بگذارید اسفنجی شود. به روش بن ماری روی بخار آب، ژلاتین را در آب کامل حل کنید. خوب مخلوط کنید تا ژلاتین کامل در آب حل شود.
پنیر خامهای را به همراه آب لیمو و شیر عسلی را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید و ژلاتین حل شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب باهم ترکیب شوند. مواد را داخل قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.
طرز تهیه ژله نوتلا :
پودر ژلاتین را به روش قسمت قبل در آب حل کنید.
نوتلا، شیرو شکر را داخل مخلوط کنید بریزید و مخلوط کنید تا شکر حل شود، سپس ژلاتین حل شده را اضافه کنید و چند ثانیه دیگر مخلوط کنید تا همه مواد خوب باهم ترکیب شوند.
مخلوط نوتلا را به آرامی روی لایه پنیری بریزید و در یخچال بگذارید تا خوب ببندد. از قالب خارج کرده سرو کنید.