رسپی قرابیه فندق و پرتقال :
لیوان استفاده شده، 200 میلی لیتر است (چهارپنجم پیمانه قنادی یا یک لیوان دسته دار استاندارد)
استکان استفاده شده 125 میلی لیتر است (نصف پیمانهی قنادی یا لیوان دسته دار)
مواد لازم:
- 150 گرم مارگارین یا کره
- 1 عدد تخم مرغ
- یک استکان پودر شکر
- 1 استکان روغن مایع
- 1 استکان نشاسته
- رنده پوست یک عدد پرتغال
- 1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
- 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری
- 2 تا 2ونیم لیوان آؤد (با کنترل اضافه شود)
طرز تهیه قرابیه فندق و پرتقال شیرینی ترکیه ای :
همه مواد به جز آرد را داخل ظرفی گشاد بریزید و مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر نرمی که به دست نمیچسبد درست کنید. از خمیر به اندازه گردو در دست بردارید و به شکل گرد درآورید و باانگشت یک گودی کوچک روی قرابیه درست کنید و آنها را با فاصله از هم در سینی فر بچینید. همینطور ادامه دهید تا خمیر تمام شود و در نهایت قرابیه ها را به مدت 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید. زیاد در فر نماند چون نباید رنگ قرابیه تغییر کند.
سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود و روی آنها با شکلاتی که به روش بن ماری ذوب کرده اید تزیین کنید و در گودی های قرابیه کمی شکلات بریزید و روی آن یک فندق بگذارید و با رنده پوست پرتغال تزیین را کامل کنید. طعم فوق العاده لذیذی دارد که پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید. نوش جان