رسپی سس ارده گشنیز و لیمو :
از این سس می توانید برای انواع سالاد ها، سینی سبزیجات و گوشت استفاده کنید.
مواد لازم:
- گشنیز خرد شده، ½ پیمانه
- آّب، ¼ پیمانه
- روغن زیتون، 3 قاشق غذاخوری
- ارده، 2 قاشق غذاخوری
- آب یک لیمو
- سیر، 1 حبه کوچک
- نمک، 8/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه سس ارده گشنیز و لیمو :
همه مواد را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و برای 20 ثانیه مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود. این سس داخل یک ظرف دربسته به مدت 4 روز قابل نگهداری است.