رسپی دسر شیر و توت سیاه :
مواد لازم :
- 5 لیوان شیر
- 1 لیوان شکر
- 2 استکان نشاسته ذرت
- 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
- یک لیوان پر پوره توت سیاه
- 1 بسته بیسکوئیت جو دو سر (125 گرمی)
طرز تهیه دسر شیر و توت سیاه :
ابتدا محلبی دسر را آماده کنید. شیر، شکر و نشاسته را داخل یک قابلمه گود بریزید و روی حرارت بگذارید و در حال همزدن بپزید. وقتی که به قوام مناسب (در حد فرنی) رسید شعله را خاموش کنید.
یک سوم از محلبی را جدا کرده و داخل قابلمه ای بریزید و پوره توت سیاه را به آن اضافه کنید و رو حرارت به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشانید و سپس شعله را خاموش کنید
بیسکوئیت ها را خرد کنید و دو قاشق غذاخوری از آن را داخل هر ظرف دسر تکنفره بریزید و روی آن از محلبی ساده بریزید. دوباره از بیسکوئیت خرد شده بگذارید و روی آن هم از محلبی توت سیاه بریزید. دسرها را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید و پس از اینکه سرد شد، سرو کنید. نوش جان