• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دسر شیر و توت سیاه : طرز تهیه و دستور پخت دسر و شیرینی کافی شاپی

    دسر شیر و توت سیاه

    رسپی دسر شیر و توت سیاه :

    مواد لازم :

    • 5 لیوان شیر
    • 1 لیوان شکر
    • 2 استکان نشاسته ذرت
    • 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
    • یک لیوان پر پوره توت سیاه
    • 1 بسته بیسکوئیت جو دو سر (125 گرمی)

    طرز تهیه دسر شیر و توت سیاه :

    ابتدا محلبی دسر را آماده کنید. شیر، شکر و نشاسته را داخل یک قابلمه گود بریزید و روی حرارت بگذارید و در حال همزدن بپزید. وقتی که به قوام مناسب (در حد فرنی) رسید شعله را خاموش کنید.
    یک سوم از محلبی را جدا کرده و داخل قابلمه ای بریزید و پوره توت سیاه را به آن اضافه کنید و رو حرارت به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشانید و سپس شعله را خاموش کنید


    بیسکوئیت ها را خرد کنید و دو قاشق غذاخوری از آن را داخل هر ظرف دسر تکنفره بریزید و روی آن از محلبی ساده بریزید. دوباره از بیسکوئیت خرد شده بگذارید و روی آن هم از محلبی توت سیاه بریزید. دسرها را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید و پس از اینکه سرد شد، سرو کنید. نوش جان

    دسر شیر و توت سیاه

    About The Author