رسپی دسر تاتلی تلی بابا :
لیوان 200 میلی لیتر است (چهار پنجم پیمانه قنادی یا یک لیوان دسته دار استاندارد)
استکان 125 میلی لیتر است (نصف پیمانه ی قنادی یا لیوان دسته دار)
مواد لازم:
- 100 گرم کره
- 1 استکان روغن مایع
- یک استکان ماست
- 1 استکان شکر
- 1 عدد تخم مرغ
- نصف پاکت (5 گرم) بکینگ پودر
- 1 پاکت (5 گرم) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
- آرد به مقداری که به دست نچسبد
برای داخل تاتلی:
- 1 کاسه تل کادایف خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری پودر پسته
مواد لازم شربت:
- 3 لیوان شکر
- 2/5 لیوان آب
- نصف یک لیمو
طرز تهیه دسر تاتلی تلی بابا :
برای تهیه خمیر همه مواد به جز آرد را داخل کاسه ی همزن بریزید و خوب هم بزنید. خمیر را کم کم اضافه کنید و خمیر نرمی با دست درست کنید. از طرف دیگر کادایف خرد شده را داخل یک کاسه بریزید . 2 قاشق پودر پسته را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. از خمیر به اندازه گردو بردارید . داخل ظرف آبلیموگیری که سلفون کشیده اید بریزید. وسط خمیر را باز کنید از مواد کادایف وسط آن بگذارید و بعد از اینکه روی خمیر را پوشانیدید قالب را برگردانید و داخل سینی فر بگذارید.
شیرینی ها را در فر 180 درجه سانتیگراد از پیش گرم شده در حد طلایی شدن بپزید. به محض خارج کردن شیرینی ها از فر روی آنها شربت خنک را بریزید. من روی شیرینی پودر پسته ریختم . شما دوست داشته باشید می توانید به جای آن پودر نارگیل بریزید.