کوردن بلوی مرغ

کوردن بلوی مرغ : طرز تهیه فست فود آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی غذای ملل

رسپی کوردن بلوی مرغ (چیکن کوردن بلو):

مواد لازم :

  • کره، 4 قاشق غذاخوری
  • آویشن خشک، ½ قاشق چایخوری
  • نمک، ½ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه، ½ قاشق چایخوری
  • پودر سیر، ½ قاشق چایخوری
  • سینه مرغ، 2 عدد بزرگ
  • پنیر سوئیسی ورقه ای، 27 گرم (از پنیر چدار ورقه ای هم می توان استفاده کرد)
  • ژامبون، 4 ورق
  • پودر پانکو (یا خرده نان)، 1 و ½ پیمانه

طرز تهیه کوردن بلوی مرغ :

1- فر را در درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید
2- کره را داخل یک ظرف بزرگ ذوب کنید.
3- آویشن، نمک، فلفل و پودر سیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
4- با استفاده از بیفتک کوب سینه مرغ را بکوبید تا نازک شده و حدودا به قطر 1 سانت شود.
5- هر دو طرف سینه مرغ را با ادویه های مخلوط مزه‌دار کنید


6- سینه مرغ را پهن کنید یک ورقه ژامبون سپس یک ورقه پنیر و دوباره یک ورقه ژامبون بگذارید.
7- سینه مرغ را رول کنید و ابتدا در کره ذوب شده و سپس در پودر پانکو بزنید
8- رول ها را داخل سینی چرب شده بچینید.
9- برای اطمینان از باز نشدن رول ها ابتدا و انتهای آنها را با خلال دندان فیکس کنید.


10- به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید.
11- از فر خارج کرده به مدت 5 دقیقه خنک کنید
12- چیکن گوردن بلوها را هم می توانید درسته سرو کنید و یا برش بزنید.

کوردن بلوی مرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image