رسپی قرابیه ردولوت (قرمز مخملی) شیرینی ترکی :
مواد لازم:
- 1 و نیم لیوان آرد
- ¼ لیوان پودر کاکائو
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 پاکت (5 گرم) وانیل شکری
- 115 گرم کره در دمای اتاق
- ¾ لیوان شکر قهوه ای
- ¼ لیوان شکر دانه ریز
- 1 عدد تخم مرغ درشت در دمای اتاق
- 1 قاشق غذاخوری شیر
- یک قاشق غذاخوری رنگ قرمز (پودر، مایع و یا ژله ای)
- 1 لیوان (180 گرم) شکلات خرد شده
طرز تهیه قرابیه ردولوت :
آرد، جوش شیرین، کاکائو و وانیل را داخل ظرفی بریزید و مخلوط کنید. داخل یک ظرف دیگر کره را در حدود 1 دقیقه با دور تند همزن هم بزنید تا کرمی شود. شکرها را اضافه کنید و برای 1 دقیقه دیگر با دور تند هم بزنید. تخم مرغ و شیر را اضافه کنید پس از همزدن رنگ را اضافه کنید و تا ترکیب شدن رنگ مخلوط کنید. مواد خشک را اضافه کرده و کمی هم در حد مخلوط شدن هم بزنید.
و نهایتا شکلات را اضافه کنید و مخلوط کنید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. فر در 175 درجه سانتیگراد گرم کنید کف دو عدد سینی فر بزرگ را با کاغذ روغنی ضخیم بیاندازید. یک و نیم قاشق غذاخوری از خمیر را بردارید و در دست گرد کنید و در سینی بچینبد در هر سینی 9 عدد بچینید اگر دوست داشتید روی شیرینی ها شکلات خرد شده بگذارید. هر سینی را 11 تا 12 دقیقه بپزید. نوش جان