• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سالاد پرتقال و اسفناج و انار : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان

    سالاد پرتقال و اسفناج و انار

    رسپی سالاد پرتقال و اسفناج و انار:

    مواد لازم:

    • بی بی اسفناج، 140 گرم
    • پرتغال، 3 عدد (پوست کنده و قطعه شده)
    • دانه های انار، 3.4 پیمانه
    • آووکادو ، 1 عدد متوسط خرد شده
    • بادام، ¼ پیمانه (پرک شده و تست شده)
    • گردوی خرد شده، ¼ پیمانه

    مواد لازم سس:

    • سرکه سفید، 2 قاشق غذاخوری
    • شکر، 1 و ½ قاشق غذاخوری
    • نمک، 8/1 قاشق چایخوری
    • سس مایونز کم چرب، ½ پیمانه
    • عسل، 1 و ½ قاشق غذاخوری
    • دانه خشخاش، 1 قاشق غذاخوری
    • شیر، 1قاشق غذاخوری (اگر لازم شد)

    طرز تهیه سالاد پرتقال و اسفناج و انار :

    برای تهیه سس: سرکه، شکر و نمک را داخل یک کاسه کوچک بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
    عسل، مایونز و دانه های خشخاش را اضافه کرده هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. شیر اگر لازم بود اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.


    برای تهیه سالاد: داخل کاسه سالاد، به ترتیب اسفناج، پرتغال، دانه های انار، آووکادو، بادام و گردو را بریزید.
    به میزان دلخواه از سس را روی آن بریزید و بلافاصله سرو کنید.

    سالاد پرتقال و اسفناج و انار

    About The Author