سالاد پرتقال و اسفناج و انار

سالاد پرتقال و اسفناج و انار : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان

آموزش آشپزی غذای ملل

رسپی سالاد پرتقال و اسفناج و انار:

مواد لازم:

  • بی بی اسفناج، 140 گرم
  • پرتغال، 3 عدد (پوست کنده و قطعه شده)
  • دانه های انار، 3.4 پیمانه
  • آووکادو ، 1 عدد متوسط خرد شده
  • بادام، ¼ پیمانه (پرک شده و تست شده)
  • گردوی خرد شده، ¼ پیمانه

مواد لازم سس:

  • سرکه سفید، 2 قاشق غذاخوری
  • شکر، 1 و ½ قاشق غذاخوری
  • نمک، 8/1 قاشق چایخوری
  • سس مایونز کم چرب، ½ پیمانه
  • عسل، 1 و ½ قاشق غذاخوری
  • دانه خشخاش، 1 قاشق غذاخوری
  • شیر، 1قاشق غذاخوری (اگر لازم شد)

طرز تهیه سالاد پرتقال و اسفناج و انار :

برای تهیه سس: سرکه، شکر و نمک را داخل یک کاسه کوچک بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
عسل، مایونز و دانه های خشخاش را اضافه کرده هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. شیر اگر لازم بود اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.


برای تهیه سالاد: داخل کاسه سالاد، به ترتیب اسفناج، پرتغال، دانه های انار، آووکادو، بادام و گردو را بریزید.
به میزان دلخواه از سس را روی آن بریزید و بلافاصله سرو کنید.

سالاد پرتقال و اسفناج و انار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image