رسپی کیک سیب زمینی :
من از قالب بیضی کمربندی استفاده کردم. انتخاب قالب کاملا به سلیقه شما بستگی داره (قالب کیک تارت یا کاپ کیک یا هر قالب دیگه ای)
مواد لازم:
- قسمت سیب زمینی
- 3 تا 4 عدد سیب زمینی متوسط
- 2 تا 3 قاشق غذاخوری مایونز
- نمک
- قسمت هویچ
- 4 تا 5 عدد هویچ
- نصف استکان روغن مایع
- 1 پیاله ماست سیردار
- 2 تا 3 قاشق مایونز
- نمک
برای تزئین:
- 3 تا 4 قاشق غذاخوری ماست چکیده
- نصف یک کنسرو کوچک ذرت
- 1 عدد فلفل دلمهای قرمز تفت داده شده
- 1 عدد خیارشور
طرز تهیه کیک سیب زمینی :
برای قسمت هویج: هویج را رنده کنید و در روغن تفت دهید سپس مایونز، ماست و نمک را اضافه کرده مخلوط کنید.
سیب زمینی ها را پوست بکنید آبپز کنید و به حالت پوره درآورید. بهش سیر، نمک و مایونز را اضافه کنید و مخلوط کنید.
یک لایه از سب زمینی را کف قالب کمربندی بیضی بریزید و فشرده کنید. نیمی از مخلو ماست و هویچ را روی آن به طوریکنواخت پخش کنید. سیب زمینی باقیمانده را روی آن بریزید و هویج باقیمانده را روی آن پهن کنید و یک کیک سیب زمینی لایه لایه درست کنید. کمربندی قالب را بعد از 1 تا 2 ساعت استراحت باز کنید. روی سالاد را با ماست چکیده و خیارشور و سبزیجات تزیین کنید و برش داده سرو کنید.