طرز تهیه دسر کافی شاپی پارافه چیزکیک شکلات و بادام:
واد لازم برای 2 نفر:
برای لایه کراست :
- بیسکوئیت کرمدار شکلاتی، 10 عدد
- بادام خرد شده، ¼ پیمانه
برای لایه پنیری:
- پنیر خامه ای، 1 بسته ( 230 گرم ) نرم شده
- پودر شکر، 1 و ¼ پیمانه
- پودر کاکائو تیره، ¼ پیمانه
- اسانس بادام، 1 قاشق چایخوری
- خامه فرم گرفته، 110 گرم
مواد لازم برای تزئین :
- خامه فرم گرفته، 110 گرم
- بادام پرک، 2 قاشق غذاخوری
رسپی پارافه چیزکیک شکلات و بادام:
1- بیسکوئیتها و ¼ پیمانه بادام را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید تا با هم ترکیب شوند، کنار بگذارید.
2- داخل کاسه همزن پنیر خامه ای را بریزید و حدود 2 دقیقه هم بزنید تا نرم و یکدست شود.شکر، پودر کاکائو و اسانس بادام را اضافه کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه دیگر هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده و به آرامی با لیسک مخلوط کنید.
3-داخل ظرف سرو (در تصویر از گیلاسهای بدون پایه استفاده شده) حدود ¼ پیمانه از مخلوط بیسکوئیت و بادام را بریزید. مقداری از مخلوط چیزکیک را روی آن بریزید. سپس لایه ها را به شکلی که می بینید تکرار کنید. روی آنها را با خامه فرم گرفته و بادام پرک و یا خردههای اضافی بیسکوئیت تزیین کنید. تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید. نوش جان