رسپی سالاد بروکلی کرم دار :
مواد لازم :
- کلم بروکلی، 450 گرم (خرد شده به گلهای کوچک)
- سس مایونز کم چرب، 1 پیمانه
- سرکه سفید، 2 قاشق غذاخوری
- شکر، ½ پیمانه
- کرنبری خشک، ½ پیمانه
- تخمه آفتابگردان، ¾ پیمانه
- پیاز قرمز کوچک ریز خرد شده، 1 عدد
- بیکن پخته و خرد شده، 450 گرم
طرز تهیه سالاد بروکلی کرمی:
1- بروکلی، تخمه آفتابگردان، کرنبری، پیاز و بیکن را داخل کاسهای بریزید.
2- برای درست کردن سس سالاد، مایونز، سرکه، شکر را داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. سس آماده را روی سالاد بریزید و قبل از سرو به مدت یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید. قبل از سرو مخلوط کنید.
نکته: می توانید کلم بروکلی را به این روش بلانچ کنید. در یک قابلمه آب را بجوشانید و بروکلی را به مدت یک دقیقه بجوشانید. بروکلی را آبکش کنید و بلافاصله در کاسه یخ بریزید. وقتی بروکلی خنک شد، از آب یخ خارج کنید و در آبکش بریزید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود.