رسپی کیک موز و هویج :
مواد لازم :
- 1- کره، 90 گرم
- 2- شکر، 220 گرم (1 پیمانه)
- 3- تخم مرغ، 1عدد
- 4- آرد 225 گرم (یک و نیم پیمانه)
- 5- جوش شیرین، یک قاشق چایخوری
- 6- موز له شده، سه چهارم پیمانه (2 عدد متوسط)
- 7- همویچ رنده شده، 1 پیمانه
- 8- گردو خرد شده، 75 گرم
طرز تهیه کیک موز و هویج :
قالب لوف 14 *21 سانتیمتر را چرب کرده، کف و دیواره را با کاغذ بپوشانید. فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. کره، شکر، تخم مرغ، آرد، جوش شیرین و موز له شده را داخل ظرف همزن بریزید و با دور کند همزن مواد را مخلوط کنید. سپس دور همزن را افزایش دهید تا مواد علاوه بر صاف و یک دست شود.
سپس هویچ و گردو را داخل مواد ریخته بعد از مخلوط شدن داخل قالب آماده بریزید و مدت یکساعت تا یکساعت و ربع (بسته به سایز و ارتفاع قالب زمان پخت متفاوت است حتما با سیخ چوبی یا خلال دندان چک کنید اگر مقدار خیلی کم به خلال دندان چسبیده و نرم است پخته شده) در فر قرار دهید. بعد از پخت از فر خارج کرده و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کرده روی پنجره سیمی خنک کنید.