رسپی پارافه چیز کیک لیمو :
مواد لازم برای 8 نفر:
- بیسکوئیت کراکر پودر شده، 1 و 2/3 پیمانه
- کره، 8 قاشق غذاخوری
- پنیر خامه ای نرم شده، 440 گرم
- پودر شکر، 3 قاشق غذاخوری
- شیرعسلی (شیر تغلیظ شده)، 1 پیمانه
- آب لیمو، 1/3 پیمانه
- شکر دانه ریز، ¼ پیمانه
- رنده پوست لیمو، 1 قاشق غذاخوری
- خامه فرم گرفته برای تزیین
طرز تهیه دسر پارافه چیز کیک لیمو :
1- داخل ظرفی بیسکوئیت کراکر و کره ذوب شده خنک را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید.
2- با استفاده از همزن، پنیر خامه ای و پودر شکر را با یکدیگر مخلوط کرده و هم بزنید تا نرم و کرمی شود. شیذر عسلی، شکر دانه ریز، آب لیمو و رنده پوست لیمو را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
3- مخلوط را برای 1 تا 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کمی سفتر شود. (این گام اختیاری است اما اگر در یخچال نگذارید قیف زدن آن سخت میشود)
4- مخلوط را داخل قیف بریزید.
5- بیسکوئیت کراکر و موس پنبر خامه ای را به ترتیب لایه لایه داخل لیوان های سرو بریزید. با لایه بیسکوئیت شروع کنید و لایه آخر را با موس به پایان رسانید
6- با خامه فرم گرفته دسر را تزیین کنید و روی آن کمی رنده پوست لیمو بریزید.
نوش جان