• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پارافه چیزکیک شکلات و بادام : طرز تهیه و دستور پخت دسر شیک در خانه

    پارافه چیزکیک شکلات و بادام

    طرز تهیه دسر کافی شاپی پارافه چیزکیک شکلات و بادام:

    واد لازم برای 2 نفر:

    برای لایه کراست :

    • بیسکوئیت کرمدار شکلاتی، 10 عدد
    • بادام خرد شده، ¼ پیمانه

    برای لایه پنیری:

    • پنیر خامه ای، 1 بسته ( 230 گرم ) نرم شده
    • پودر شکر، 1 و ¼ پیمانه
    • پودر کاکائو تیره، ¼ پیمانه
    • اسانس بادام، 1 قاشق چایخوری
    • خامه فرم گرفته، 110 گرم

    مواد لازم برای تزئین :

    • خامه فرم گرفته، 110 گرم
    • بادام پرک، 2 قاشق غذاخوری

    رسپی پارافه چیزکیک شکلات و بادام:

    1- بیسکوئیت‌ها و ¼ پیمانه بادام را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید تا با هم ترکیب شوند، کنار بگذارید.
    2- داخل کاسه همزن پنیر خامه ای را بریزید و حدود 2 دقیقه هم بزنید تا نرم و یکدست شود.شکر، پودر کاکائو و اسانس بادام را اضافه کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه دیگر هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده و به آرامی با لیسک مخلوط کنید.


    3-داخل ظرف سرو (در تصویر از گیلاسهای بدون پایه استفاده شده) حدود ¼ پیمانه از مخلوط بیسکوئیت و بادام را بریزید. مقداری از مخلوط چیزکیک را روی آن بریزید. سپس لایه ها را به شکلی که می بینید تکرار کنید. روی آنها را با خامه فرم گرفته و بادام پرک و یا خرده‌های اضافی بیسکوئیت تزیین کنید. تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید. نوش جان

    پارافه چیزکیک شکلات و بادام

    About The Author