رسپی مینی پیتزا خونگی:
مواد لازم :
- لیوان استفاده شده، 200 میلی لیتر است (چهارپنجم پیمانه قنادی یا یک لیوان دسته دار استاندارد)
- استکان استفاده شده 125 میلی لیتر است (نصف پیمانهی قنادی یا لیوان دسته دار)
- 1 لیوان شیر
- 1 لیوان روغن مایع
- 2 لیوان آب ولرم
- 1 پاکت خمیرمایه خیس یا 1 پاکت خمیرمایه خشک فوری (10 گرم)
- 2 قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- آرد به میزان لازم
مواد لازم رویه پیتزا :
- 1 پاکت (200 گرم) پوره گوجه فرنگی
- 2 حبه سیر
- نصف استکان روغن زیتون
- 1 قاشق مرباخوری آویشن
- یک عدد فلفل دلمهای
- 1 پیاله پنیر پیتزای رنده شده
- گوجه فرنگی، زیتون، سوسیس
- (می توانید به سلیقه و ذائقه خود مواد رویه تغییر دهید)
طرز تهیه مینی پیتزا :
داخل یک ظرف، غیر از آرد همه مواد خمیر را بریزید و مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید . خمیر را جمع کنید و خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود. خمیر به مدت 1 ساعت استراحت دهید.
از خمیر به اندازه نارنگ بردارید و به وسیله دست باز کنید. پوره گوجه فرنگی، سیر، روغن زیتون و آویشن را با یکدیگر مخلوط کنید و روی خمیرها بمالید. سپس روی آن پنیر پیتزا بریزید . بعد زیتون، فلفل و سوسیس خرد شده بریزید . دوباره مقداری پنیر پیتزا بریزید. پیتزاها را در فر از پیش گرم شده در دمای 200 درجه سانتیگراد در حدی که روی آنها سرخ شود، بپزید. نوش جان