طرز تهیه کیک انار خونگی:
مواد لازم:
- انار دون شده، 1 پیمانه
- آرد، 1 و 1/2 پیمانه
- بکینگ پودر، 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- نمک، 1/2 قاشق چایخوری
- کره نرم شده، 6 قاشق غذاخوری (کمی اضافه برای چرب کردن قالب)
- شکر، 1 پیمانه
- تخم مرغ، 1 عدد
- شیر یا باترمیلک، 1/2 پیمانه
- اسانس وانیل خالص، 2 قاشق چایخوری
- اسانس بادام، 1/2 قاشق چایخوری
- شکر برای پاشیدن روی کیک، 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک انار :
1- دانه های انار را روی حوله کاغذی بچینید که رطوبت اضافی آن گرفته شده و کنار بگذارید.
2- فر را درجه 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب گرد 23 سانتیمتری را خوب چرب کنید.
3- در یک کاسه متوسط آرد، بکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ کره را با همزن برقی هم بزنید تا نرم شود. شکر را اضافه کنید و با سرعت متوسط روبه بالا یکی دو دقیقه هم بزنید تا زمانیکه سبک شود. سرعت همزن را کم کنید و به آرامی تخم مرغ، شیر و اسانس وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. به تدریج مخلوط آرد را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
4- مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. دانه های انار را روی خمیر پخش کنید و به آرامی آنها را کمی فشار دهید.
5- برای 10 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید سپس دمای فر را به 165 درجه سانتیگراد کاهش دهید و پخت کیک را تا 50 تا 60 دقیقه ادامه دهید. نهایتا پخت کیک را با خلال دندان تست کنید. اگر خلال تمیز بود از فر خارج کنید.
6- کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و برش داده به همراه خامه فرم گرفته یا بستنی وانیلی و یا همونطور ساده سرو کنید.