رسپی سالاد کلم و ذرت :
مواد لازم:
- کلم سفید کوچک، 1 عدد (حدود 450 گرم)
- خیار کوچک، 4 عدد
- کنسرو ذرت، 1 عدد (400 گرمی)
- ژامبون یا کالباس، 230 گرم
- پیازچه ریز خرد شده، 1/3 پیمانه
- سس مایونز، 3/4 پیمانه
- آب لیمو، 1 قاشق غذاخوری
- نمک، 1/2 قاشق چایخوری
- فلفل، 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه سالاد کلم و ذرت :
1- کلم ها را باریک خرد کنید همانگونه که برای سالاد کلم دوست دارید.
2- خیارها و ژامبون را به قطعات کوچک برش بزنید.
3- همه مواد را داخل کاسه بزرگی ریخته با یکدیگر مخلوط کرده و بلافاصله سرو کنید.