رسپی سالاد مرغ کاری و پاستا :
مواد لازم:
- پاستای شلز متوسط، 230 گرم
- مرغ پخته خرد شده، 2 پیمانه
- سس مایونز، 3 پیمانه
- خامه ترش، ¼ پیمانه
- ترشی انبه، ¼ پیمانه
- خامه، ¼ پیمانه
- پودر کاری، 2 قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز متوسط، نصف یک عدد ریز خرد شده
- ساقه کرفس، 1 عدد ریز خرد شده
- کشمش، ¼ پیمانه
- پیازچه، 2 عدد ریز خرد شده
- نمک و فلفل
- بادام پرک، ¼ پیمانه
طرز تهیه سالاد مرغ کاری و پاستا :
1- سس مایونز، خامه ترش، ترشی انبه، خامه و پودر کاری را داخل کاسهای بزرگ با یکدیگر ترکیب کنید و خوب مخلوط کنید.
2- پاستا، مرغ، پیاز قرمز، کرفس، کشمش و پیازچه را اضافه کنید.
3- با اضافه کردن نمک و فلفل چاشنی سالاد را تنظیم کنید.
4- حداقل برای 2 ساعت بگذارید خنک شود
5- بادام پرک را قبل از سرو روی سالاد بپاشید.