دستور پخت بورک مرغ ترد با سس بشامل:
مواد لازم :
- 3 عدد یوفکا
- 1 عدد سینه مرغ
- یک عدد پیاز
- 1 عدد فلفل قرمز
- 1 کاسه کوچک نخود فرنگی
- 2 قاشق غذاخوری روغن مایع
- نمک و فلفل
مواد سس بشامل:
- 1 و نیم قاشق غذاخوری کره
- 1 و نیم قاشق غذاخوری آرد
- 2 لیوان شیر
- کمی نمک
برای مابین ورق های یوفکا:
- 3 قاشق غذاخوری کره
- 3 قاشق غذاخوری روغن مایع
- برای رویه:
- 1 عدد زرده تخم مرغ
- 1 قاشق مرباخوری روغن مایع
طرز تهیه بورک مرغ ترد با سس بشامل :
ابتدا گوشت مرغ را آبپز کنید و سپس ریش ریش کنید.
پیاز ریز خرد شده را با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع سرخ کنید. فلفل نگینی خرد شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. سپس نخود فرنگی پخته شده را اضافه کنید و سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس شعله را خاموش کنید.
برای سس بشامل کره را ذوب کنید و آرد را اضافه کنید. آرد را تفت دهید تا بوی آرد بلند شود سپس شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید نمک و کمی فلفل اضافه کنید. سپس سینه مرغ پخته و ریش ریش شده را اضافه کنید. مخلوط پیاز و فلفل تفت داده شده را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
کره و روغن مایع را داخل یک قابلمه کوچک ذوب کنید. خمیرهای یوفکا را روی میز کار پهن کنید و از مخلوط کره روی آنها با فرچه بزنید. ورق دوم یوفکا را روی قبلی گذاشته و دوباره روی آن کره بمالید.
یک سوم از مواد را یک سمت خمیر یوفکا بریزید و رول کنید. و رول را به ارتفاع دو بند انگشت ببرید. یوفکاهای برش خرده را داخل سینی فر بچینید و از مخلوط زرده و روغن مایع روی آنها بمالید.
بورکها را در فر از پیش گرم شده در دمای 190 درجه سانتیگراد تا زمان سرخ شدن بپزید. پس از خارج کردن از فر داغ داغ سرو کنید.