بقچه ی بادمجان و پلوگوجه :
مواد لازم:
- 3 تا 4 عدد بادمجان
- 1 فنجان قهوه روغن مایع (برای سرخ کردن)
- 250 گرم گوشت مکعبی کوچک
- 2 تا3 عدد موسیر
- 1 قاشق غذاخوری کره
- نمک، فلفل سیاه، فلفل پرک، آویشن
مواد پلو :
- 1 عدد پیاز
- 1 عدد گوجه فرنگی درشت
- یک قاشق غذاخوری کره
- 1 قاشق غذاخوری روغن مایع
- یک پیمانه برنج
- 1 و نیم پیمانه آب داغ ( از آب گوشت نیز میتوانید استفاده کنید)
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه بقچه ی بادمجان و پلوگوجه :
این یک دستورپخت عالیه که مورد پسندتون میشه.
روی آن می توانید به جای گوشت از کوفته و یا گوشت مرغ هرکدام که دوست دارید استفاده کنید.
بادمجان را شسته و راه راه پوست بکنید و آنها را به ضخامت 1 سانتیمتر طولی برش دهید.
در آّب نمک خیس کنید تا تلخی آن گرفته شود و سپس دو طرف آن را در روغن سرخ کنید.
من برای پخت گوشت از زودپز استفاده کردم.
1 قاشق غذاخوری کره به گوشت ها اضافه کنید باز نمیشوند.
وقتی آب گوشت کشیده شد، نمک، فلفل سیاه و موسیر را به آن اضافه کنید. و تا نرم شدن کامل بپزید.
برنج را شسته و به مدت نیم ساعت در آب گرم خیس کنید. نمک به آن اضافه کنید.
سپس آن را کاملا شسته و نشاسته جدا شده آن را دور بریزید.
داخل قابلمه روغن بریزید و پیاز نگینی خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.
پس از نرم شدن پیازها گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و بگذارید بپزید.
سپس برنج را اضافه کرده و برای 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت بدهید.
آب داغ، نمک و فلفل را اضافه کنید. برای 1 تا 2 دقیقه حرارت را زیاد کنید و سپس کم کنید و بگذارید بپزد.
پس از اینکه آب برنج کشیده شد، درب ظرف را بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه دم کنید.
ورقه های بادمجان سرخ شده را داخل قالبهای تکنفره و یا کاسه بچینید از کناره های بلند باشد.
داخل آنها را با پلو پر کنید و لبه های بادمجان را روی آن برگردانید. و روی ظرف سرو برگردانید. روی آن از گوشت پخته شده بگذارید. آماده سرو است. نوش جان
نکته: اگر بادمجان ها را بلند و پهن انتخاب کنید کناره ها نیز خوب بسته می شود.