سس سالاد یونانی

سس سالاد یونانی : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان و حرفه ای

آموزش آشپزی غذای ملل

رسپی سس سالاد یونانی خونگی :

این سس یکی از سس هایی آسان است که در همه سالادها می توانید استفاده کنید همچنین می توانید به عنوان مرینیت گوشتها نیز استفاده شود.

مواد لازم:

  • سرکه قرمز، ¼ پیمانه
  • آب لیمو، 2 قاشق غذاخوری
  • سس خردل، 2 قاشق چایخوری
  • عسل، 1 قاشق چایخوری
  • نمک، ¼ قاشق چایخوری
  • پودر سیر، ¼ قاشق چایخوری
  • اورگاتو خشک، ½ قاشق چایخوری
  • ریحان خشک، ½ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون، 2/3 پیمانه
  • پنیر فتا، 13 گرم (اختیاری)
  • فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه سس سالاد یونانی:

همه مواد به جز روغن زیتون و پنیر را با یکدیگر خوب مخلوط کنید.
مواد را داخل مخلوط کن بریزید و روغن زیتون را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید یا در کاسه ای روغن زیتون را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
سپس پنیر فتا را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. سس را قبل از سرو حداقل برای 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

سس سالاد یونانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image