سالاد مرغ کاری و پاستا

سالاد مرغ کاری و پاستا : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان و حرفه ای

آموزش آشپزی غذای ملل

رسپی سالاد مرغ کاری و پاستا :

مواد لازم:

  • پاستای شلز متوسط، 230 گرم
  • مرغ پخته خرد شده، 2 پیمانه
  • سس مایونز، 3 پیمانه
  • خامه ترش، ¼ پیمانه
  • ترشی انبه، ¼ پیمانه
  • خامه، ¼ پیمانه
  • پودر کاری، 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز قرمز متوسط، نصف یک عدد ریز خرد شده
  • ساقه کرفس، 1 عدد ریز خرد شده
  • کشمش، ¼ پیمانه
  • پیازچه، 2 عدد ریز خرد شده
  • نمک و فلفل
  • بادام پرک، ¼ پیمانه

طرز تهیه سالاد مرغ کاری و پاستا :

1- سس مایونز، خامه ترش، ترشی انبه، خامه و پودر کاری را داخل کاسه‌ای بزرگ با یکدیگر ترکیب کنید و خوب مخلوط کنید.
2- پاستا، مرغ، پیاز قرمز، کرفس، کشمش و پیازچه را اضافه کنید.
3- با اضافه کردن نمک و فلفل چاشنی سالاد را تنظیم کنید.
4- حداقل برای 2 ساعت بگذارید خنک شود
5- بادام پرک را قبل از سرو روی سالاد بپاشید.

سالاد مرغ کاری و پاستا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image