• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک پسته عصرانه : طرز تهیه کیک کافی شاپی حرفه ای در خانه

    کیک پسته عصرانه

    رسپی کیک پسته عصرانه :

    مواد لازم:

    • آرد کیک، 1 پیمانه و 2و 1/2 قاشق غذاخوری
    • بکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری
    • جوش شیرین، 1/4 قاشق چایخوری
    • نمک، 1/4 قاشق چایخوری
    • کره، 3 قاشق غذاخوری (43 گرم) در دمای اتاق
    • روغن مایع، 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر)
    • شکر دانه ریز، 3/4 پیمانه
    • تخم مرغ درشت، 1 عدد
    • ماست یونانی، 1/4 پیمانه
    • پسته ریز خرد شده، 3/4 پیمانه (98 گرم)
    • اسانس وانیل، 1 و 1/4 قاشق چایخوری
    • اسانس بادام، 1/4 قاشق چایخوری
    • شیر، 1/3 پیمانه در دمای اتاق
    • چندقطره رنگ خوراکی سبز (اختیاری)

    مواد لازم رویه :

    • آبنبات سبز ذوب شده، 1/2 پیمانه
    • پسته نیمه شده، یک مشت

    طرز تهیه کیک پسته عصرانه :

    1- فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و قالب میان تهی با قطر 23 سانتیمتر را چرب کنید.
    2- پسته پوست گرفته را به وسیله غذاساز یا مخلوط کن پودر کنید.
    3- آرد را به همراه بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک الک کنید.


    4- کره و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک و پوک شود. در حدود 2 دقیقه. روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.


    5- حالا ماست، اسانس وانیل و بادام را اضافه کنید و هم بزنید. پودر پسته را اضافه کنید و نیمی از مواد خشک آردی را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. شیر را اضافه کنید و رنگ (در صورت تمایل) اضافه کنید و سپس بقیه مخلوط آردی را اضافه کنید و فقط در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.


    6- مایه کیک را در قالب آماده بریزید و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانیکه با خلال دندان تست کنید خشک باشد، بپزید. از فر خارج کرده و بگذارید 5 تا 10 دقیقه در قالب خنک شود. کناره های کیک را با یک چاقوی پلاستیکی آزاد کنید و روی پنجره سیمی برگردانید . قبل از اینکه قالب را بردارید بگذارید کیک کاملا خنک شود.


    7- مایه رویه را آماده کنید: 1/2 پیمانه آبنبات سبز را در مایکروویو ذوب کنید (هر 30 ثانیه مخلوط کنید) . سپس بگذارید کمی خمنک شود و در دمای اتاق و روی کیک بریزید و روی آن کمی پسته نیمه شده بپاشید.

    نکات:


    اگر آبنبات ذوب شده دوست نداشتید می توانید از شکلات سفید ذوب شده برای رویه استفاده کنید.
    یا میتوانید با استفاده از شکلات سفید و خامه با نسبت 1 به 1(1/2 پیمانه شکلات چیپسی و 1/2 پیمانه خامه) گاناش درست کنید.شکلات را به خامه به مدت چند 30 ثانیه در مایکرویو ذوب کنید و یا خامه را روی حرارت تا نزدیک جوش داغ کنید از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کرده مخلوط کنید ذوب شوند.

    کیک پسته عصرانه

    About The Author