طرز تهیه دسر رافائلو کافی شاپی :
مواد لازم پایه دسر:
- 2 پاکت بیسکوئیت سبوس دار گندم (مثل ساقه طلایی)
- از 1 فنجان قهوه کمی کمتر بادام خام
- 2 قاشق سوپخوری پودر نارگیل
- 100 گرم کره ذوب شده
مواد کرم :
- 200 میلی لیتر خامه
- 140 گرم شکلات سفید
- 200 گرم پنیر لبنه
- 2 پاکت پودر کرم شانتی بعد از پخت (هر پاکت 75 گرم، همان پودر خامه هست که بهش اسانس اضافه شده )
- حدود 1 استکان شیر نارگیل
طرز تهیه دسر رافائلو :
برای تهیه پایه دسر، بیسکوئیت، بادام، پودر نارگیل را داخل غذاساز پودر کنید سپس کره ذوب شده را اضافه کنید و مجددا دستگاه را روشن کنید تا مخلوط شوند. سپس این مخلوط را در یک قالب گرد کمربندی بریزید و با دست آن را کامل در کف و دیواره پرس کنید. چون کره داره به دیواره می چسبه. قاالب را در یخچال بگذارید. برای تهیه کرم شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و کنار بگذارید.
خنک شود. خامه و کرم شانتی را در کاسه همزن بریزید و هم بزنید تا فرم بگیرد. پنیر لبنه و شیر را اضافه کرده و هم بزنید. سپس شکلات را اضافه کرده هم بزنید. کرم آماده را داخل قالب آماده شده بریزید و روی سطح کرم را کاملا با پودر نارگیل بپوشانید. روی هر قسمت که برش خواهید داد یک عدد شکلات رافادلو بگذارید. سپس به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید و سرو کنید.
نکته: اگر شکلات ذوب شده را داغ یا ولرم به خامه اضافه کنید خامه شل می شود.