طرز تهیه شیرینی اشکی شکلاتی:
لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر میشود. استکان معادل نصف لیوان
مواد مورد نیاز :
- 1 لیوان روغن مایع
- 3 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان پودر شکر
- یک پاکت (5 گرمی) وانل شکری یا وانیل خالص کمی
- 1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
- 3 و نیم تا 4 لیوان آرد
- 100 گرم شکلات شیری (به روش بن ماری ذوب شود)
- 1 پیاله پودر پسته
دستور پخت شیرینی اشکی شکلاتی :
همه مواد به جز آرد را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خمیر نرمی درست کنید که به دست تمی چسبد. از این مقدار خمیر حدودا 2 سینی شیرینی درست میشود.
از خمیر به اندازه گردو بردارید باریک کنید و سپس به شکل قطره درآورید. شیرینی ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 200 درجه سانتیگراد در حدی که تغییر داده و روی آن کمی ترک بردارد بپزید. شیرینی های سرد شده را ابتدا در شکلات و سپس با پودر پسته تزیین کنید.