طرز تهیه حلوا ارده پسته و گل محمدی :
مواد لازم:
- ارده (ارده ته نشین شده را با روغن کنجد روش مخلوط کنید)، 300 گرم
- عسل مرغوب و شفاف، 300 گرم
- مغز پسته کمی تست شده، 150 گرم + 1قاشق غذاخوری پسته درشت خرد شده برای تزیین
- برگهای گل محمدی برای تزیین، 2 قاشق غذاخوری
- گلاب، 1 قاشق مرباخوری
دستور پخت حلوا ارده پسته و گل محمدی:
دیواره و کف یک قالب مستطیلی لوف را کاغذ روغنی بیاندازید.
عسل رو درون ماهیتابهای که کف آن ضخیم است، بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر دماسنج دارید الان داخل ماهیتابه بگذارید.
عسل را تا زمانی که عسل شروع به جوشیدن کنه و دمای عسل به 120 درجه سانتیگراد برسد یا اگه درجه ندارید تا موقعی که نرم و انعطاف پذیر بشه سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. و برای 3 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
در این فاصله ارده را هم در ماهیتابه ای دیگر بریزید و گرم کنید و مدام هم بزنید برای حدود 3 دقیقه.
سپس گلاب، پسته و ارده گرم را به عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و در قالب لوف آماده بریزید. و بگذارید در دمای اتاق کاملا خنک شود.
روی لایه رویی حلوا را نیز با نایلون یا کاغذ روغنی کامل بپوشانید و به مدت 36 ساعت در یخچال بگذارید. تا کریستالهای ریز شکر بافت متمایزی به حلوا بدهد.
حلوا را وقتی از یخچال درآوردید سرد برش دهید و برای سرو بگذارید به دمای اتاق برسد.