• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    تارت کیک میوه ای : طرز تهیه با روش آسان در خانه مثل بیرون

    تارت کیک میوه ای

    رسپی تارت کیک میوه ای :

    لیوان استفاده شده 200 میلی لیتر

    مواد لازم:

    برای کیک:

    • 2 عدد تخم مرغ
    • نصف لیوان شکر
    • نصف لیوان شیر
    • کمی کمتر از نصف لیوان روغن مایع
    • 1 پاکت (5 گرم) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
    • یک پاکت (10 گرم) بکینگ پودر
    • 1 و نیم لیوان آرد

    برای کرم:

    • 2 لیوان شیر
    • 2 قاشق غذاخوری آرد
    • 1 قاشق غذاخوری نشاسته
    • 4 قاشق غذاخوری شکر
    • 1 عدد زرده تخم مرغ
    • یک پاکت (5 گرم) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
    • 1 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین
    • برای مرطوب کردن کیک نصف استکان شیر
    • برای رویه کیک میوه دلخواه

    طرز تهیه تارت کیک میوه ای :

    ابتدا کیک را درست کنید. تخم مرغ ها و شکر را در کاسه ای بریزید و هم بزنید و تا سفید شوند و کف کند. شیر و روغن مایع را به آن اضافه کرده و مجددا هم بزنید. آرد، وانیل و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و الک کنید . به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. مایه کیک را در قالب کیک تارت چرب شده بریزید. قالب را چند بار به آرامی روی میز بکوبید. و کیک در فر از پیش گرم شده در دمای 170 درجه سانتیگراد با کنترل بپزید. حدود 15 تا 20 دقیقه می پزد. کیک را از فر خارج کرده بگذارید خنک شود. در این فاصله کرم را آماده کنید. برای تهیه محلبی به غیر از وانیل و کره بقیه مواد را داخل قابلمه ای بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید.


    مخلوط را مرتباً هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود. پس از پخت کره و وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید .حرارت را خاموش کنید. برای اینکه رویه نبندد با همزن هم بزنید. کیک را با شیر مرطوب کنید و کرم را روی آن بریزید و با قاشق آن را صاف کنید. بعد از اینکه کرم خنک شد میوه های دلخواه را روی آن بچینید. به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید. نوش جان

    تارت کیک میوه ای

    About The Author