• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه لنزا مصری دسر عربی خوشمزه : با روش آسان در خانه

    طرز تهیه لنزا مصری

    طرز تهیه لنزا مصری :

    لنزا یک دسر عربی است که شبیه پای است اما کراست آن بافتی مابین بسبوسه و کیک دارد و فیلینگ آن محلبی غلیظ می باشد.

    مواد لازم:

    • آرد، 1 و ½ پیمانه
    • پودر نارگیل، 1 پیمانه
    • کره، 1 پیمانه (نرم شده در دمای اتاق)
    • پودر شکر، 1 پیمانه
    • تخم مرغ، 2 عدد
    • اسانس وانیل، 1قاشق چایخوری یا وانیل خالص پودری 1/4 قاشق چایخوری
    • نمک یک پنسه

    برای کرم فیلینگ(محلبی):

    • شیر، 2 پیمانه
    • نشاسته ذرت، 4 قاشق غذاخوری
    • شکر، 2 قاشق غذاخوری
    • پودر خامه، 1 قاشق غذاخوری
    • برای شربت:
    • شکر، ½ پیمانه
    • آب، ½ پیمانه
    • آبلیمو، 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه لنزا مصری :

    برای آماده کردن محلبی: شیر، شکر، نشاسته ذرت و پودر خامه را داخل یک قابلمه با کفی ضخیم بریزید. خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و به طور مداوم هم بزنید تا مخلوط به جوش آمده شروع به غلیظ شدن کند. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

    آماده کردن کراست پایه و رویه:

    1- کره نرم شده را به همراه شکر خوب هم بزنید تا کرمی و پوک شود.

    2- تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.


    3-وانیل و نمک را اضافه کنید.
    4- در یک کاسه جداگانه آرد را الک کرده و با پودر نارگیل مخلوط کنید. سپس آن را به مخلوط کره اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا به قوام یک خمیر نرم برسید.


    5- خمیر را داخل یک نایلون فریزر بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
    6- فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کف یک قالب گرد 22 سانتیمتری را کاغذ روغنی بیاندازید و اگر جنس قالب نچسب نیست، دیواره ها را چرب کنید.


    7- خمیر را 4 قسمت کنید. ¾ قسمت از خمیر را بردارید و کف و دیواره قالب را با خمیر بپوشانید. اگر احساس کردید خمیر خیلی چسبناک است، کمی دستان خود را مرطوب کنید.

    8- کرم محلبی فیلینگ را روی لایه خمیری بریزید.

    مابقی ¼ خمیر را داخل قیف بریزید و با سری شکوفه روی کرم به صورت خطهای عمود بر هم (شطرنجی) قیف بزنید. خطوط حداقل به اندازه 3 سانتیمتر از هم فاصله داشته باشند، چون پس از پخت پهن می شوند. اگر دوست داشتید روی دسر را با گیلاس تزیین کنید.


    9- به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا کناره ها طلایی شوند. سپس دسر را از فر خارج کرده و روی پنجره سیمی خنک کنید. پس از 5 دقیقه ¼ پیمانه از شربت داغ را روی آن بریزید.
    10- بگذارید دسر در دمای محیط خنک شود. زمانیکه خواستید لنزا را سرو کنید روی آن را با خلال پسته تزیین کنید


    11- برای آماده کردن شربت: شکر، آب و آبلیمو را داخل قابلمه ای کوچک بریزید روی حرارت بگذارید تا بجوشد و سپس شعله را خاموش کنید.

    طرز تهیه لنزا مصری

    About The Author