طرز تهیه شیرینی ترافل:
مواد لازم :
- 1 پاکت کیک لوف آماده (خرد شده ، یا هر نوع کیکی که در خانه دارید. مقدار نگفته ابتدا کم بریزید و اگر قوام مواد شل بود باز بریزید)
- 2 قاشق غذاخوری نوتلا
- نصف استکان خامه مایع (یا خامه صبحانه)
- 2 قاشق غذاخوری فندق خرد شده
- رنده پوست نصف یک پرتغال
- برای رویه: شکلات سفید ذوب شده (می توانید شکلات را با رنگ غذایی مورد علاقه خود رنگ کنید(
طرز تهیه شیرینی ترافل :
ابتدا شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کنید (من از رنگ قرمز استفاده کردم، نوک قاشق چایخوری رنگ کافی بود). یک قالب سیلیکونی بردارید و با فرچه از شکلات یک لایه داخل آن بکشید و در فریزر بگذارید. در این فاصله کیک لوف حاضری را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید و بقیه مواد را به آن اضافه کنید. با دست خوب مواد را مخلوط کرده کمی ورز دهید. سپس قالب را از فریزر خارج کرده داخل هرکدام یک قاشق مرباخوری از مواد بریزید و فشرده کنید. سپس ترافل را در به مدت یک شب در فریزر بگذارید تا آماده سرو شود.