• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه دسر کشکول ترکیه ای : با روش آسان و حرفه ای در خانه

    طرز تهیه دسر کشکول

    طرز تهیه دسر کشکول:

    لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر می‌شود. هر استکان معادل نصف پیمانه می‌باشد.

    مواد لازم:

    • 1 لیتر شیر
    • 1/2 لیوان شکر دانه ریز
    • 3 قاشق غذاخوری آرد برنج
    • 1 استکان پودر بادام
    • برای سرو:
    • 12 عدد بادام
    • 1 قاشق غذاخوری پودر پسته

    طرز تهیه دسر کشکول:

    1- شکر دانه ریز، آرد برنج و پودر بادام را در قابلمه ای کوچک بریزید.


    2- شیر را اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید تا مطمئن شوید مواد به شکل گلوله نماند و خوب ترکیب شوند.


    3- روی حرارت متوسط بگذارید و به طور مداوم هم بزنید و حدود 10 تا 15 دقیقه بپزید تا کمی غلیظ شود. وقتی به قوام خامه‌ای رسید حرارت را خاموش کنید. حواستان باشد که کشکول به اندازه محلبی غلیظ نشود و کمی رقیقتر باشد.


    4- کشکول پخته را در ظرف های سرو تقسیم کنید.صبر کنید کمی از دما بیافتد سپس در یخچال بگذارید.


    5- قبل از زمان سرو روی کشکول ها را با بادام و پودر پسته تزیین کنید و سرد سرو کنید.

    طرز تهیه دسر کشکول

    About The Author