طرز تهیه دسر کشکول:
لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر میشود. هر استکان معادل نصف پیمانه میباشد.
مواد لازم:
- 1 لیتر شیر
- 1/2 لیوان شکر دانه ریز
- 3 قاشق غذاخوری آرد برنج
- 1 استکان پودر بادام
- برای سرو:
- 12 عدد بادام
- 1 قاشق غذاخوری پودر پسته
طرز تهیه دسر کشکول:
1- شکر دانه ریز، آرد برنج و پودر بادام را در قابلمه ای کوچک بریزید.
2- شیر را اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید تا مطمئن شوید مواد به شکل گلوله نماند و خوب ترکیب شوند.
3- روی حرارت متوسط بگذارید و به طور مداوم هم بزنید و حدود 10 تا 15 دقیقه بپزید تا کمی غلیظ شود. وقتی به قوام خامهای رسید حرارت را خاموش کنید. حواستان باشد که کشکول به اندازه محلبی غلیظ نشود و کمی رقیقتر باشد.
4- کشکول پخته را در ظرف های سرو تقسیم کنید.صبر کنید کمی از دما بیافتد سپس در یخچال بگذارید.
5- قبل از زمان سرو روی کشکول ها را با بادام و پودر پسته تزیین کنید و سرد سرو کنید.