طرز تهیه دسر کشکول

طرز تهیه دسر کشکول ترکیه ای : با روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی دسر

طرز تهیه دسر کشکول:

لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر می‌شود. هر استکان معادل نصف پیمانه می‌باشد.

مواد لازم:

  • 1 لیتر شیر
  • 1/2 لیوان شکر دانه ریز
  • 3 قاشق غذاخوری آرد برنج
  • 1 استکان پودر بادام
  • برای سرو:
  • 12 عدد بادام
  • 1 قاشق غذاخوری پودر پسته

طرز تهیه دسر کشکول:

1- شکر دانه ریز، آرد برنج و پودر بادام را در قابلمه ای کوچک بریزید.


2- شیر را اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید تا مطمئن شوید مواد به شکل گلوله نماند و خوب ترکیب شوند.


3- روی حرارت متوسط بگذارید و به طور مداوم هم بزنید و حدود 10 تا 15 دقیقه بپزید تا کمی غلیظ شود. وقتی به قوام خامه‌ای رسید حرارت را خاموش کنید. حواستان باشد که کشکول به اندازه محلبی غلیظ نشود و کمی رقیقتر باشد.


4- کشکول پخته را در ظرف های سرو تقسیم کنید.صبر کنید کمی از دما بیافتد سپس در یخچال بگذارید.


5- قبل از زمان سرو روی کشکول ها را با بادام و پودر پسته تزیین کنید و سرد سرو کنید.

طرز تهیه دسر کشکول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image