طرز تهیه دسر لیوانی:
لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر میشود.
مواد لازم:
برای محلبی:
- 1 لیتر شیر
- 1 قاشق غذاخوری نشاسته
- 3 قاشق غذاخوری آرد
- 1 لیوان شکر دانه ریز
- 2 عدد زرده تخم مرغ (از یک تخم مرغ کامل نیز میتوانید استفاده کنید)
- 1 پاکت (200 گرم) پنیر لبنه
- به جای پنیر لبنه از سرشیر و یا خامه نیز می توانید استفاده کنید اما با پنیر لبنه کرم شفاف تر و سنگین تر میشه)
- موز و توت فرنگی به میزان لازم
- 1 پاکت بیسکوئیت
طرز تهیه دسر لیوانی :
برای محلبی آرد، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید 2 لیوان از شیر را حساب کنید و هم بزنید تخم مرغ را اضافه کرده و مجددا هم بزنید زمانیکه آرد کاملا باز شد و هیچ گلوله ای نداشت، بقیه آرد را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و با همزدن مداوم تا زمان جوشیدن بپزید. سپس 5 دقیقه دیگر بپزید و شعله را خاموش کنید و با همزن هم بزنید. بعد از ده دقیقه که خنک شد، پنیر لبنه را اضافه کرده و مجدا هم بزنید.
یک قاشق از محلبی را داخل هر کدام از لیوان ها بریزید و سپس در کناره ها بیسکوئیت و وسط آن موز و توت فرنگی بچینید. مجددا یک قاشق محلبی روی آن بریزید و لایه های بعدی را تکرار کنید. آخرین لایه یک قاشق محلبی بریزید و روی آن را با توت فرنگی و بیسکوئیت تزیین کنید. دسرها را حداقل برای 3 تا4 ساعت در یخچال بگذارید. بیسکوئیت ها نرم می شوند. از این تعریف 8 عدد دسر مطابق شکل درست می شود.