رسپی شیرینی قرابیه دانه قهوه :
مواد لازم:
- 125 گرم کره در دمای اتاق
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان پودر شکر
- نصف لیوان نشاسته
- 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 2 قاشق مرباخوری قهوه ترک
- نصف پاکت (2 و نیم گرم) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
- نصف پاکت (5 گرم) بکینگ پودر
- 1/5 تا 2 لیوان آرد
رویه قرابیه :
- نصف پاکت (40 گرم) شکلات تلخ
- نصف پاکت (40 گرم) شکلات شیری
طرز تهیه شیرینی قرابیه دانه قهوه :
همه مواد غیر از آرد را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید و خمیر نرمی درست کنید که به دست نمی چسبد.
از خمیر در دست برداشته و به شکل بیضی فرم دهید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختهاید، بچینید.
به کمک خلال دندان وسط قرابیه ها را خط بیاندازید و در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید. (حدود 12 تا 15 دقیقه)
از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود.
شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و انتهای قرابیه ها را با شکلات و سپس پودر پسته تزیین کنید.