رسپی کیک فندق و شکلات:
همه مواد در دمای محیط باشد
لیوان استفاده شده 240 میلی لیتر
استکان 100 میلی لیتر
مواد لازم:
- 3 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان (200 گرم) شکر دانه ریز
- 60 گرم کره (ذوب و خنک شده)
- ½ استکان (50 میلی لیتر) روغن مایع
- 1 لیوان (250 گرم) خامه ترش
- 2 لیوان (300 گرم) آرد
- 1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
- ½ قاشق مرباخوری جوش شیرین
- 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
- 1 پنسه نمک
- ¾ لیوان فندق خرد شده
- ¾ لیوان شکلات شیری ذوب شده
رسپی کیک فندق و شکلات:
تخم مرغ و شکر را با سرعت بالادی همزن برقی به مدت 5-4 دقیقه بزنید تا پف کند. کره ذوب شده و روغن مایع را اضافه کرده و هم بزنید. خامه ترش را نیز اضافه کنید. در ظرفی دیگر آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، وانیل و نمک را با یکدیگر مخلوط و الک کنید. کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. سپس فقط در حدی که مواد با هم ترکیب شوند، مخلوط کنید. نیمی از مایه کیک را در قالب کیکی که خوب چرب کرده اید بریزید.
مقداری از فندق های درشت خرد شده و شکلات ذوب شده را برای روی کیک نگه دارید سپس فندق های خرد شده را روی کیک بریزید و کامل روی سطح کیک پخش کنید شکلات ذوب شده را نیز روی آن پخش کنید. من 1 مشت هم شکلات خرد شده روی آن ریختم. باقیمانده مایه کیک را روی آن بریزید. کیک را در فر از پیش گرم شده در دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 55 تا 60 دقیقه با کنترل بپزید. پس از پخت 10 دقیقه در قالب خنک کنید. سپس از قالب خارج کرده و روی کیک را با فندق خرد شده و شکلاتی که کنار گذاشته بودید تزیین کنید نوش جان